Ποιοι Ειμαστε

Μετά από εμπειρία στην κατασκευή κυψελών, ανοίξαμε το κατάστημα μελισσοκομικών προϊόντων για να είμαστε πάντα δίπλα στο μελισσοκόμο. Ψάχνουμε  κάθε μέρα για τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς. Προσπαθούμε και σκεφτόμαστε το μελισσοκόμο,  άλλα πολύ περισσότερο τον καταναλωτή προσφέροντας του τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς, χωρίς να ρίχνουμε την ποιότητά μας.

Ο Δημήτρης και  ο Γιώργος Μελλος σαν συνέχεια μιας μακρόχρονης   ιστορίας της οικογένειας  (οικογενιακη Επιχειρηση) στον χώρο του ξύλου ανοιξαμε κατάστημα εμπορίας εφοδίων μελισσοπαραγωγου και πρατήριο πώλησης μελισσοκομικού εξοπλισμού.

Δραστηριοποιούμαστε  στον χώρο κατασκευής κυψελών 10 και πλέον έτη καλύπτοντας τις ανάγκες  των επαγγελματιών και ερασιτεχνών μελισσοκόμων.

Είμαστε και οι ίδοι μελισσοπαραγωγοί με κάθετη μονάδα 60 μελισσοσμηνών με αποτέλεσμα να μπορούμε να καταλάβουμε απόλυτα τις ανάγκες του Έλληνα μελισσοκόμου.

Είμαστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές των ξύλων που χρησιμοποιούμε ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς προβλήματα.

Δοκιμάζουμε στη δική μας μονάδα κάθε τι που κατασκευάζουμε για να είμαστε σίγουροι για την αποτελεσματικότηκοτητα τους, την ποιότητα και αξιοπιστία τους.

Μάθετε για το μέλι

Γονιμοποίηση

Αυτή η υπέροχη διαδικασία περιγράφεται από τους ειδικούς μας και παρακολουθείται καθημερινά.

Κυψέλη

Αυτή η υπέροχη διαδικασία περιγράφεται από τους ειδικούς μας και παρακολουθείται καθημερινά.

Nectar

Το νέκταρ είναι ένα πλούσιο σε ζάχαρη υγρό που παράγεται από φυτά σε αδένες που ονομάζονται νέκταρ.

Είδη μελιού

Μάθετε τα πάντα για τα διάφορα είδη μελιού και τον τρόπο παραγωγής τους.

Λουλούδια

Τα λουλούδια και το άρωμά τους επηρεάζουν τη γεύση και την ποιότητα του μελιού μας.

Μέλισσα

Φροντίζουμε τις μέλισσες μας για να διασφαλίσουμε ότι τρέφονται σωστά για το καλύτερο μέλι.

Client 6
Client 5
Client 4
Client 3
Client 2
Client 1