μελισσοκομικος Εξοπλισμος
Λίγα λόγια για εμάς

Μετά από εμπειρία στην κατασκευή κυψελών, ανοίξαμε το κατάστημα μελισσοκομικών προϊόντων για να είμαστε πάντα δίπλα στο μελισσοκόμο. Ψάχνουμε  κάθε μέρα για τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς. Προσπαθούμε και σκεφτόμαστε το μελισσοκόμο,  άλλα πολύ περισσότερο τον καταναλωτή προσφέροντας του τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς, χωρίς να ρίχνουμε την ποιότητά μας.
Ο Δημήτρης και  ο Γιώργος Μελλος σαν συνέχεια μιας μακρόχρονης   ιστορίας της οικογένειας  (οικογενιακή Επιχείρηση) στον χώρο του ξύλου ανοιξαμε κατάστημα εμπορίας εφοδίων μελισσοκόμου και πρατήριο πώλησης μελισσοκομικού εξοπλισμού.
Δραστηριοποιούμαστε  στον χώρο κατασκευής κυψελών 10 και πλέον έτη καλύπτοντας τις ανάγκες  των επαγγελματιών και ερασιτεχνών μελισσοκόμων.
Είμαστε και οι ίδιοι μελισσοκόμοι με κάθετη μονάδα 200 μελισσοσμηνών με αποτέλεσμα να μπορούμε να καταλάβουμε απόλυτα τις ανάγκες του Έλληνα μελισσοκόμου.
Είμαστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές των ξύλων που χρησιμοποιούμε ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς προβλήματα.
Δοκιμάζουμε στη δική μας μονάδα κάθε τι που κατασκευάζουμε για να είμαστε σίγουροι για την αποτελεσματικότηκοτητα τους, την ποιότητα και αξιοπιστία τους.